Dámské business a shopper kabelky

Podzim, byť se to možná nezdá, je obdobím nových příležitostí. Mnoho lidí využívá tyto měsíce ke změnám, které si přes léto měli čas promyslet. A pokud jste jedním z nich, ale spíše, než radikální kroky, volíte drobnější obměny, zkuste se zaměřit na váš šatník a kabelky, které mu dodávají jedinečný šmrnc.

Práce, každodenní povinnosti a volný čas. Tyto tři činnosti tvoří většinu našich dní. A skrze většinu z nich také „proplouváme” s potřebným vybavením. Tedy kabelkou, která pojme veškeré nezbytnosti. Nebo si umíte představit jít na nákup bez peněženky, do práce bez mobilu a na výlet bez menší kosmetické taštičky? Ne? My také ne. Díkybohu na to na všechno mysleli už ve starověkém Egyptě, a rozhodli se proto vytvořit první kabelku z palmového listí a slámy. Móda se ale od té doby posunula vpřed, a my tak dnes můžeme nosit tašky z mnohem honosnějších materiálů, jako je například kůže. A také můžeme vybírat z nejrůznějších stylů. Od malých psaníček, přes elegantní business kabelky a crossbody, až po velké shopper tašky.

Na co se zaměřit při výběru nové kabelky

  • Prvním krokem je si určit, jak velkou kabelku potřebujete. Pokud hledáte business kabelku, zvažte velikost dokumentů, vašeho laptopu nebo tabletu. U shopper kabelky berte v potaz zase to, jak velké nákupy obvykle děláte.
  • Kvalita materiálu je dalším klíčovým aspektem. Kožené kabelky jsou trvanlivé, elegantnější, a zároveň dražší. Textilní kabelky mohou jsou lehčí a cenově dostupnější, ale mohou se snadněji poškodit.
  • Zvolte kabelku, která se vám líbí a která odráží váš osobní styl. Mějte na paměti, že se jedná o doplněk, který bude kompletovat vaše outfity, takže by neměl být jen funkční, ale také líbivý, a to především pro vás. Ano, to jak nás vnímají ostatní je založeno především na tom, jak vnímáme sami sebe.
  • V další řadě nezapomeňte na barvu, která bude ladit s vaším stylem a zároveň bude praktická. Neutrální barvy jako černá, kovová, šedá nebo smatanová jsou vždy bezpečnou volbou, protože se hodí ke všem outfitům. Pokud se rozhodnete pro divočejší odstíny, nezapomínejte při jejich výběru jaké barvy vévodí vašemu šatníku a zkuste na ně napojit i vaší novou, vyvolenou kabelku.
  • Vyberte si kabelku s potřebným vnitřním rozložením. Pro business kabelku je důležité mít dostatek kapes na organizaci dokumentů a gadgetů. Shopperka by zase měla nabídnout jednu velkou kapsu s dostatkem prostoru a dále mít alespoň jednu vnitřní kapsičku na klíče a další drobnosti.
  • při výběru vnitřního rozdělení se také rozhodněte, jaký typ uzávěru preferujete. Zip je bezpečný a spolehlivý, zatímco magnetický zavírač je rychlý a snadno se otevírá.

Jak na business kabelku

Business kabelka slouží nejen k usnadnění přenášení důležitých dokumentů a potřeb, ale také k tomu, aby vaše profesionální vystupování bylo vkusné a stylové. A proto je důležité vybrat si tu správnou, a tu také umět správně kombinovat. Chcete přece vyzařovat sebevědomí, pevný postoj, a také ženskost.

Business kabelky jsou dostupné v různých stylech, velikostech i barvách. Vybírat můžete mezi klasickými koženými společnicemi přes rameno nebo ruku. Zaměřit se ale můžete i na modernější tvary a materiály, jako je nylon nebo syntetika. Přitom všem ale určitě neopomíjejte váš styl oblékání. Business outfitům celkově vévodí tři směry. Můžete ho pojmout moderně, dát průchod vaší fantazii a nebát se říct: „Ano, jsem součástí seriózního prostředí, ale jsem také žena.” Nebo se na něj dívat s nadhledem, jako na ryze konzervativní věc. A nebo jednoduše zapadnout do světa mužů. V prvním případě budete nejspíše volit kratší šaty, něžnější halenky a klidně i otevřené sandály na podpatku. K takovým outfitům se potom skvěle hodí například Euphoria, Berlin nebo Full, značky Picard. Ve druhém případě budete spíše milovnicí klasických kostýmků, bavlněných košil a černých lodiček. A ani na tom rozhodně není nic špatného. Právě naopak.

V jednoduchosti je totiž síla. A to ví i značka The Chesterfield Brand, která právě pro tyto případy vytvořila kabelky, jako jsou Pisa, Antique Avery a Berlin. Všechny jsou šité z kvalitní kůže, nosí se přes rameno a můžete je vybírat hned z několika barev. Pokud jste zastánkyní poslední varianty, nejspíše holdujete spíše pánským střihům a například polobotkám. A k nim se ideálně hodí Passau nebo Cameron. Kožené tašky do ruky, které vynikají nejen kvalitou, ale také robustnějším formátem a nadčasovým tvarem.

Jak na shopper kabelku

Možná, že si teď říkáte, že vybrat shopperku není žádné velké drama. A ono také není. Přesto ale je dobré se skrze něco vždy tak trošku vyjadřovat. Ať už stojíte uprostřed open spacu nebo supermarketu.

Velké kabelky na nákupy, nebo také jejich mladší verze tote bags, jsou již několik let velmi oblíbenou možností, jak pojmout větší množství věcí najednou, a především stylově. Ve většině případů disponují velkou hlavní přihrádkou, menší kapsičkou na drobnosti, mají pevný popruh a nechají se nosit jak přes rameno, tak i v ruce.

Značka The Chesterfield Brand ale dotáhla tašku Chelsea k úplné dokonalosti, takže ji lze nosit i jako batoh. U Aunts & Uncles zas vsadili na originální design, a vznikla tak kabelka přes rameno Grandma's Luxury Club Mrs. Pancake, která vyniká především designovým zapínáním a neodolatelným vintage vzhledem. A do třetice všeho krásného a funkčního tu máme koženou shopperku Bonn, opět od značky The Chesterfield Brand. Do ní poskládáte vše, od notebooku až po pečivo k snídani, a například s koženým křivákem bude vypadat naprosto úchvatně.

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Při objednávce nad 1 000 Kč platíme dopravu za vás.

Pečlivé zabalení

Pečlivé zabalení

Každý balíček zabalen a expedován s největší pečlivostí.

Vysoká kvalita

Vysoká kvalita

Žádné napodobeniny nebo fejky. Za vysokou kvalitu našeho zboží ručíme.

Výměna a vrácení

Výměna a vrácení

Měli jste jinou představu? Nevadí. Do 14 dnů můžete zboží vyměnit nebo vrátit.

Můžeme vám pomoci něco najít?