Jak vybrat to nejlepší pouzdro na mobil s peněženkou

Mini kabelky a pouzdra na mobily se v posledních letech staly velkým módním hitem. A proč také ne? Jsou praktické, stylové a nechají se nosit v podstatě k čemukoliv. Navíc vytváří prostor, jak svůj styl personalizovat a dodat mu nenásilný, a přesto viditelný prvek.

Kabelka nebo jiný „nosič” nezbytností rozhodně nemusí být jen velkou a neskladnou záležitostí. To dokazuje módní trend pouzder na mobil s peněženkou, který se sice objevil už v roce 2021, ale na své oblíbenosti za tu dobu rozhodně neztratil. Ba právě naopak.

Postupem času se tento fenomén stal součástí šatníku mnoha žen, které na něj už nedají dopustit. A pro ty, které ho doma ještě nemají, tu teď máme shrnutí. Tak osvoboďme své ruce od věčného držení telefonů a pojďme na to!

The Chesterfield Brand Nelson

Kožená peněženka na mobil The Chesterfield Brand Nelson

Jen hezký design nestačí

Ještě předtím, než se dáte do samotného výběru, je potřeba zvážit několik faktorů. Které to jsou?

  • Ujistěte se, že pouzdro je kompatibilní s vaším modelem mobilního telefonu. Zkontrolujte proto rozměry i tvar vybraného produktu.
  • Pouzdro na mobil s peněženkou by mělo být vyrobeno z kvalitních materiálů, které budou odolné a ochrání váš telefon před poškrábáním, nárazy, ale například i deštěm. Mezi nejoblíbenější materiály patří kůže, koženka nebo syntetika.
  • Zvažte, jaké doplňky by vaše pouzdro na mobil mělo mít. Spousta z nich má v dnešní době přihrádky, průhlednou kapsu na identifikační doklady, oddělený prostor pro hotovost i nejrůznější vnitřní poutka.
  • Důležitým aspektem je také bezpečnost. Poohlédněte se tedy například po pouzdru, s integrovanou ochranou proti RFID, která zabrání neoprávněnému skenování vašich karet.
  • Estetický vzhled je samozřejmě neméně důležitým faktorem. Dnes už existuje široká škála designů, stylů a barev, které vám umožní vybrat takový výrobek, který odpovídá vašemu vkusu a stylu.
  • Nakonec nezapomeňte zvážit také cenu. Existuje mnoho cenových kategorií a výběr samozřejmě závisí na vašem rozpočtu. Nešetřete však na kvalitě.

Trendy pomocníci

A kteří jsou tedy těmi nejstylovějšími pomocníky? Za nás jsou vítězem hned tři značky, a to The Chesterfield Brand, Burkely a Bugatti. Všechny mají ve své nabídce široký výběr velikostí i stylů a všechny jsou známé svou kvalitou a precizním zpracováním. A pokud chcete konkrétní tipy, tady jsou.

The Chesterfield Brand Nelson

Číslem jedna je novinka na trhu The Chesterfield Brand Nelson. Je klasickou zástupkyní malých podélných kabelek, šitých v klasických liniích. Kabelka slouží jako pouzdro na mobil, peněženka i dámská ledvinka, takže její využití je skutečně široké a nosit ji můžete v podstatě kamkoliv.

Je vyrobena z tzv. Wax Pull-up kůže, která se vyznačuje měkkou a pružnou strukturou. To znamená, že jakékoliv známky používání lze snadno setřít, díky speciální voskové úpravě, kterou taška prošla.

V neposlední řadě ji můžete zakoupit hned ve třech barevných provedeních, což rozšiřuje možnosti všech, kteří se pídí po konkrétním odstínu. A jak ji nosit? Dlouhé bílé šaty, lněný overal i džíny a bílá košile. To jsou naše tipy pro začátek.

Burkely Casual Cayla

Zasloužené druhé místo za nás dostala Casual Cayla, od značky Burkely, a to pro své inovace i dekorativní prvky. Všimněte si například promyšlených detailů na struktuře materiálu. Na kůži, ze které je vyrobena, je jich hned několik, a to na přední kapse, klopě kapsy i na stylové visačce.

Co se týká praktičnosti, značka Burkely si dala skutečně záležet. Vnitřní část peněženky je vybavena velkým množstvím kapsiček na zip a přihrádek. Ale především RFID systémem, který bezpečně ochrání vaše doklady i platební karty proti digitálním krádežím. Casual Cayla se vyrábí ve třech barvách, a to světle šedé, koňakové a černé. Nemusíte se tak rozhodně omezovat.

A kam s ní vyrazit? Na večerní posezení s přáteli, o víkendu do parku i na rychlou návštěvu kamarádky. Ale klidně i mnohem dál.

The Chesterfield Brand Andrea

Třetí místo a opět Chesterfield. Tahle značka to zkrátka s módními doplňky umí, a také umí svým zákazníkům nabídnout nespočet designů i barev. Nelson je specifický tradičním střihem a prvky, Andrea je zase zaměřena na modernější a čistší linie. Je tedy skvělou volbou pro ženy, které preferují minimalismus.

Taštička je vyrobená z kvalitní hovězí pull-up kůže, se speciální voskovou úpravou a nabízí dostatečný prostor pro všechny (běžné) typy mobilních telefonů. Rovněž disponuje dvojicí poutek na zadní straně, které umožní připnutí k opasku kalhot.

Andrea se hodí ke sportovnějším outfitům, ale i ke casual stylu. Je tedy jen na vás jak a kam vaši mini kabelku vezmete.

Burkely Modest Meghan

Pro své nápadité barvy a výrazné logo v přední části si naše čtvrté místo odnesla Burkely Modest Meghan. Tato peněženka na mobil jistě nadchne všechny milovnice vintage a hipsterského stylu.Má pevnou strukturu, je vyrobena z kvalitní hladké kůže a slouží jako kabelka na mobil, psaníčko do ruky i peněženka na kreditní karty. Unikátní je i svým designem. Na její přední straně dominuje prvek, ve tvaru písmene "B", který působí nepřehlédnutelně a elegantně zároveň.

A pokud chcete vyniknout ještě více, můžete si ke kabelce dokoupit i originální Burkely visačku, která je typickým prvkem této nizozemské značky.

Bugatti Almata

Mezi našimi top pět pouzdry na mobil se umístila i Almata, značky Bugatti. Má sportovní design, moderní popruh a jednoduché vnitřní uspořádání. Je tedy skvělým doplňkem pro všechny ženy, které hledají elementární prvek, ke svému střídmému outfitu i do svého života.

Vyrábí se hned v šesti pastelových barvách a disponuje odnímatelným a délkově nastavitelným ramenním popruhem, který na sobě nese jméno této světoznámé značky. Jako materiál na ní byl použit polyurethan, který vyniká odolností vůči opotřebení. A jak jsme již psali výše, díky svému sportovnímu střihu, kabelku jistě využijete během venkovních aktivit, ale klidně i na každodenní pochůzky ve městě nebo túry v přírodě.

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Při objednávce nad 1 000 Kč platíme dopravu za vás.

Pečlivé zabalení

Pečlivé zabalení

Každý balíček zabalen a expedován s největší pečlivostí.

Vysoká kvalita

Vysoká kvalita

Žádné napodobeniny nebo fejky. Za vysokou kvalitu našeho zboží ručíme.

Výměna a vrácení

Výměna a vrácení

Měli jste jinou představu? Nevadí. Do 14 dnů můžete zboží vyměnit nebo vrátit.

Můžeme vám pomoci něco najít?